Keitech Flapper Grub – efectul cozii splitate

Keitech Flapper Grub – efectul cozii splitate

 

Gruburile sunt naluci versatile si tentante pentru mai toate speciile de rapitori. Japonezii de la Keitech au facut ceva imbunatatiri acestui tip de naluca si au lansat modelul Flapper Grub, care are toate elementele pentru a se pozitiona in topul gruburilor.

Corpul este fabricat din plastic de ultima generatie, impregnat cu saruri si aromatizat, are o forma bombata cu o coada splituita, iar pe corp au fost atasate cateva elemente ce folosesc la atasarea diferitelor forme de carlige. Capul grubului este ceva mai tare, pentru a sustine mai bine bila jigului, iar intreg corpul este flexibil si blindat de striatii, care, cu ajutorul cozii, fac ca miscarile in apa sa fie irezistibile. 

 

 

Acest grub se activeaza inca de la prima tura de manivela si are efect atat in timpul recuperarilor rapide, cat si cu viteza redusa atunci cand pestele este mai mofturos. Flapper Grub este realizat doar in dimensiunea de 10,1 cm, cantareste 6,5 grame si poate fi pescuit cu diferite monturi, dar producatorul recomanda folosirea acestuia cu jig si cu montura Texas. Pentru jiguri este recomandat folosirea numerele 1/0 si 2/0, iar pentru carlige offset numarul 2/0. In pachet se gasesc 7 bucati, totul fiind produs in Japonia. 

 

 

Tragand o linie, Flapper Grub este o naluca lucrata perfect, are calitate la material, arata bine si varietatea mare de culori in care a fost produsa acopera toate preferintele celor care dau la biban, stiuca, salau sau chiar somn. 

 

 

Pentru achizitia Keitech Flapper Grub va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Keitech AICI