Jackall Timo Tricoroll – o japoneza pentru rapitorii mari

Jackall Timo Tricoroll – o japoneza pentru rapitorii mari

 

E deja ceva normal sa afirmi ca produsele japoneze sunt de calitate superioara asa ca si seria Jackall Timo Tricoroll intra in aceasta categorie. Este o creatie dupa ideea celebrului designer Seiji Kato, iar rezultatul final s-a materializat printr-un minnow pe care multi il folosesc la pescuitul pastravului, dar are succes si la stiuca si nu numai.  

 


Asa cum ii sta bine unui minnow, Timo Tricoroll are o forma alungita si un profil ingust, ce ii confera o actiune cu batai pe laterale, executii perfecte pentru pescuitul in raurile cu curent puternic. Beneficiaza de un sistem de bile ce ajuta la o echilibrare perfecta, dar care ajuta si la lansari lungi si precise. Este un minnow care poate fi pescuit atat liniar, cat si tinut in curent, dar are efect si atunci cand este recuperat cu miscari sacadate si stopari periodice.

 


Din aceasta serie Tricoroll, Jackall ofera variante sinking si floating, mai multe marimi si o diversitate de culori. Printre modelele apreciate se numara si varianta 88 MD-S, pe care multi pescari de competitie il au in trusa. Calitatile tehnice sunt la cel mai inalt nivel, dar sa nu uitam ca totusi este o naluca japoneza, care tine si la aspect asa ca Jackall i-a aplicat detaliile de finete realizate pe corp, ochi 3D, barbeta solida si totul intr-o gama larga de combinatii de culori realizate manual. Tricoroll MD-S vine echipat cu doua ancore numarul 6, produsul fiind Made in Japan. 

 

 

Alte date tehnice

Lungime - 8,8 cm
Greutate - 12,4 g
Scufundare - 0,8 - 1,8 m 

 

 

Pentru achizitia Jackall Timo, Tricoroll va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI