Jackall Soul Shad 45SP – o alta nascocire japoneza

Jackall Soul Shad 45SP – o alta nascocire japoneza

 

Tot ce produce Jackall intra in zona de calitate, iar in multe momente, nalucile au parte si de tot felul de inovatii. In aceasta situatie este si Soul Shad, pe care japonezii il descriu drept un vobler de tip Shad style bait. Aceasta noua nascocire a japonezilor este un minnow ce combina caracteristicile unui jerkbait cu crankbait.

Soul Shad este un vobler versatil, ce ofera posibilitatea pescarului sa-l pescuiasca precum un jerkbait, cu ajutorul pompajelor din varful lansetei sau ca pe un crankbait, cu pauze in timpul recuperarii ceea ce face ca va puteti adapta mai repede la preferintele rapitorilor.

Este construit din plastic ABS, beneficiaza de o barbeta solida, ochi 3D si doua ancore Gamakatsu. Insa, punctul forte il constituie sistemul magnetic din interior, dotat cu o bila din tungsten, care ajuta naluca sa aiba o evolutie corecta, dar si balans. Sistemul celor de la Jackall este simplu, dar eficace in sensul ca, in timpul aruncarii, bila se deplaseaza spre coada, iar dupa ce voblerul ajunge pe apa, centrul de greutate se repozitioneaza in zona de mijloc, pentru a evolua asa cum trebuie. 

 

 

In timpul recuperarii, Soul Shad produce batai puternice, dar si unde de presiune, ceea ce in anumite situatii poate fi un atuu. Varianta 45SP (4,5 cm, cantareste 2,7 grame) este una buna pentru pescarii ce prefera bibanii, este realizata in varianta suspending, adica, bun pentru pescuitul intre ape, dar Soul Shad este oferit in mai multe marimi si gramaje, inclusiv tipuri de scufundari, ce pot fi luate in calcul de catre cei care dau la salau sau stiuca. 

 

Astfel, aveti variantele 52SP (suspending, 5,2 cm, cantareste 4 grame, cu scufundare pana la 1,2 metri), 58SP (suspending, 5,8 cm, cantareste 5.5 g, cu scufundare pana la 1,5 metri), 58SR (shallow runner, 5.8 cm, cantareste 5g, cu scufundare pana la 1 metru), 58 SR-SP (shallow runner, suspending, 5,8 cm, cantareste 5 g, cu scufundare pana la 1 metru), 62DR (deep runner, 6.2 cm, cantareste 6.2 g, cu scufundare pana la 2.5 metri), 62DR-SP (deep runner, suspending, 6.2 cm, cantareste 6.2g, cu scufundare pana la 2 metri), 62DDR (down deep runner, 6.2 cm, cantareste 6.8g, cu scufundare pana la 2 metri), 62DDR-SP (down deep runner, 6.2 cm, cantareste 6.8g, cu scufundare pana la 2,5 metri) si 68SP (suspending, 6.8cm, cantareste 9g, cu scufundare pana la 1,8 metri).

Pe de alta parte, toate aceste modele au o paleta de culori generoasa, combinatiile si detaliile sunt impecabile, iar variantele se preteaza pentru toate tipurile de apa, iar un alt aspect de luat in calcul este ca produsul are emblema Made in Japan. 

 

Pentru achizitia Jackall Soul Shad 45SP va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI