Jackall Derabuzz – o alta atractie de suprafata

Jackall Derabuzz – o alta atractie de suprafata

 

Mai putin utilizat in Romania, buzzbait-ul este o naluca foarte apreciata in America si Australia. Ba chiar si pe continentul european multi au inceput sa-l foloseasca la bass si stiuca, naluca avand insa si destinatii mai diverse. Compania japoneza Jackall este recunoscuta pentru inventivitate si calitatea produselor asa ca si aceasta creatie numita Derabuzz poate fi luata in calcul fara nicio problema. 

 

Un buzzbait este o naluca topwater, un spinnerbait ce in loc de paleta are o elice metalica, fiind cea mai populara printre pescari. Este foarte usor de pescuit si multi o aleg pentru perioada verii, in apele unde vegetatia este din abundenta, dar la fel de bine poate fi pescuita si in apele curate. Se descurca foarte bine in orice situatie si nu necesita nicio tehnica speciala. 

 

 

Derabuzz este o alta naluca de gen ce merita incercata, realizata de catre un foarte apreciat pescar profesionist japonez, Hiroaki Mizuno, care a creat pana acum multe alte naluci interesante printre care Grinch si Deraball. Acest buzzbait a fost calculat ceva mai bine, pentru a avea o forma ceva mai compacta si pentru o castabilitate sporita, totul bazat pe materiale de cea mai buna calitate. Elicea a fost proiectata in asa fel incat in timpul recuperarii sa opuna o rezistenta minima (folosita cu echipamentul adecvat), dar si sa ofere zgomote puternice, create de frictiunea dintre elicea care se invarteste si sarma care o sustine. 

 

Corpul beneficiaza de skirturi din silicon (in jur de 20/corp), aranjate in asa fel incat sa nu opuna rezistenta prea mare in timpul recuperarii, are atasati ochi 3D, iar carligul este proiectat in asa fel incat sa aiba un mic balans chiar si daca pe el este atasata o naluca din plastic. Derabuzz vine in doua gramaje diferite, 5,3 si 7 grame, totul fiind Made in Japan. 


Pentru achizitia Jackall Derabuzz va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI