Jackall Clone Frog – o clona a broastei cu miscari naturale

Jackall Clone Frog – o clona a broastei cu miscari naturale

 

O broasca este intotdeauna o delicatesa pentru stiuca, iar daca este realizata sa se miste precum originalul atunci e clar ca partidele de pescuit vor fi dintre cele mai palpitante. Jackall stie sa faca si naluci soft, iar modelul Clone Frog este un exemplu in acest sens. 

 

Clone Frog este o broasca stilizata, realizata intr-un mod in care poate fi usor confundata cu una originala, adevarat, cu una de dimensiuni mai mici. Corpul este realizat dintr-o combinatie de doua plastice de ultima generatie, extrem de moi si care ofera o mobilitate excelenta picioarelor, care in timpul recuperarii se misca conform cu originalul.  

 

Calitatea materialelor folosite de Jackall a facut ca aceasta naluca sa fie perfect flotabila, sa se miste extrem de natural si sa poate fi folosita ca o naluca de suprafata in toate conditiile. Pentru ca broasca sa aiba miscarile naturale este obligatoriu sa o armati cu un carlig offset fara greutate, preferabil numarul 1 sau 1/0. Pe ambele parti ale corpului se gasesc fante pentru o armare corecta, iar gama de culori este mai mult decat suficienta atat pentru ape curate, cat si pentru cele tulburi. Clone Frog se pescuieste usor, chiar si in agataturi sau in ape cu vegetatie, cu o recuperare lenta si cu usoare stopuri. Aceasta naluca are lungimea de 4,5 cm si in pachet se gasesc trei bucati. 

 

Pentru achizitia Jackall Clone Frog va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI