Jackall Chubby38 MR –  mic si nervos

Jackall Chubby38 MR – mic si nervos

 

Cand vorbim despre un produs marca Jackall atunci lucrurile sunt clare. Avem dea face cu un produs de calitate, din toate punctele de vedere, dar si cu unul care n-are cum sa nu prinda peste daca stii sa-l "manevrezi" cum trebuie. Si unul dintre acestea este modelul Chubby38, celebru la nivel mondial, care a primit de curand un upgrade. Este vorba despre Chubby38 MR.

 

 

Chubby38 MR completeaza o gama larga a acestui model si este un crankbait floating de tip rattling, destinat in principal pescuitului intre ape, sufixul MR (medium runner) fiind clar in acest sens, in zone cu adancimii medii. 

Spre deosebire de alte modele, barbeta lui Chubby38 MR este un pic mai lunga, in rest, corpul a ramas neschimbat (realizat din plastic ABS rezistent), avand aceleasi caracteristici care l-au facut apreciat in intreaga lume - un format compact si bombat, cu ochi 3D, cu striatii fine pe intreg corpul si cu o barbeta solida. Este printre cele mai mici crankbait-uri, cu o dimensiune de 3,8 cm, cantareste 4,2 grame si se scufunda pana la o adancime de 1.5 metri. 

 

 

Chubby38 MR este foarte usor de pescuit, cu o recuperare liniara constanta si cu scurte pauze dupa principiul, stop & go, cu miscari fine din varful lansetei, dupa care rezultatele ar trebui sa apara destul de repede. In timpul recuperarii naluca are o bataie destul de ampla si produce si un zgomot destul de mare datorita celor doua bile din interiorul sau. Mai trebuie sa stiti ca naluca este echipata cu doua ancore, iar gama de culori este destul de diversa, de la cele naturale pana la cele "exotice". Chubby38 MR este destinat pescuitului la rapitori cu echipament UL in apele dulci si are ca tina cleanul, pastravul si bibanul.

 

 

Pentru achizitia Jackall Chubby38 MR va recomandam sa incercati AICI

 
Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall AICI