Jackall Bros BUGDOG – gandacul ideal pentru echipamentul UL

Jackall Bros BUGDOG – gandacul ideal pentru echipamentul UL

 

O alta noutate oferita de catre compania japoneza Jackall Bros pescarilor de rapitori este Bugdog, o naluca de suprafata, ce are ca adresabilitate pescarii pasionati de pescuitul cu echipamente UL si pestii rapitori care ataca periodic la suprafata.


Bugdog, este o naluca hibrid, ce imita o insecta si care este construita atat din material soft, cat si din plastic ABS. Are tot ce ii trebuie pentru a fi usor confundata de pestii rapitori cu o insecta reala, mai exact, cu un gandac, iar detaliile de finete, tipice pentru producatorii japonezi, fac ca Bugdog sa fie una dintre cele mai realiste naluci existente in acest moment pe piata mondiala.

 

 


Sunt multe aspecte care scot in evidenta aceasta naluca de finete printre care modalitatea prin care Jackall a gandit armarea sa. Cu toate ca firma producatoare nu ofera in pachet carligul necesar, ea a gandit totul ca in final carligul sa sa fie asezat in asa fel incat sa reduca cat mai mult agatarea sa in structuri. Jackall recomanda sa folositi un carlig cu tija scurta si ofera in schimb la pachet picioarele si perechea de aripi, care pot fi schimbate foarte usor. 

 

 


Bugdog este ideal a fi pescuit cu tehnica "walk the dog" sau cu miscari bruste din varful lansetei si cu pauze scurte in timpul recuperarii. Este indicat sa folositi echipament Ultra Light, pentru ca naluca are dimensiunea de 37 mm si o greutate de doar 3.1 grame. Fiind o naluca de suprafata, ea se preteaza mai multor specii precum pastrav, biban sau clean, de exemplu. 

 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Jackall Bros AICI