Imakatsu Javallon 90 - un clasic readus la viata

Imakatsu Javallon 90 - un clasic readus la viata

 

Celebrele Javaloane au primit un restart in ultimii ani, iar acum sunt din nou gata de actiune. Javallon a fost unul dintre modelele de succes realizate de firma japoneza Imakatsu, firma care are in palmares multe naluci de calitate atat soft, cat si hard. Javallon 90 este un patent Imakatsu, fiind usor de recunoscut si care mai tot timpul a fost pe placul pescarilor de stiuca. El a fost imbunatatit si acum arata, parca, ceva mai bine.

 

Este o naluca soft cu un design deja clasic, cu un corp format din patru parti si o coada despicata. Este un swimbait de mare efect, care are o miscare senzationala si abilitati pe care putine naluci le au. Cele patru segmente sunt legate intre ele cu un plastic ceva mai elastic si astfel, in timpul recuperarii, segmentele se misca extrem de natural, avand o unduire ca la carte. Naluca este realizata dintr-o combinatie de plastice de ultima ora, este flexibila, dar si rezistenta in acelasi timp, putand fi utilizata de mai multe ori dupa fiecare captura. Atat pe spate, cat si pe burta este dotata cu lacase de prindere a carligului.

 

Javallon 90 este tipul de naluca ce poate fi pescuita cu diverse tehnici - montura Texas, Carolina, Drop shot, cu jig, dar cel mai recomandat este folosirea carligului offset, unde recuperarea trebuie sa fie lenta si cu mici stopari din varful lansetei. Acest model are dimensiunea de 9 cm si cantareste 5.67 grame si este realizat intr-o gama larga de culori, chiar mai mare decat s-ar fi asteptat cei mai multi, iar pachetul contine 6 bucati. 

 

 

Mai trebuie sa stiti ca noul model Javallon vine in mai multe dimensiuni - 110 mm (cantareste 12,15 g), 140 mm (cantareste 17,7 g), 160 mm (cantareste 28,3 g) si un monstru de 200 mm ce cantareste 56,6 g).

Pentru achizitia Javallon 90 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Imakatsu AICI