Gambler Flappy Daddy – o alta creatura americana

Gambler Flappy Daddy – o alta creatura americana

 

Gambler nu este inca un nume foarte cunoscut in Romania cu toate ca este pe piata la nivel mondial de peste doua decenii. Provine din America si este o firma specializata pe nalucile din plastic, multe dintre ele fiind folosite in concursurile profesioniste americane.

Una dintre acele naluci se numeste Flappy Daddy, pe care Gambler a conceput-o special pentru pescuitul la bass, dar care in Romania se poate folosi la fel de bine pentru salau, stiuca sau somn. Flappy Daddy este o naluca de tip creatura, o combinatie intre vierme si rac, fabricata dintr-un plastic un pic mai rigid in partea din fata, dar destul de moale in partea din spate.
Corpul este segmentat pentru a se putea undui mai lejer (dar si pentru a putea fi taiat la nevoie), iar in partea din spate, cei doi clesti stilizati, au o mare libertate de miscare indiferent la ce viteza recuperati si ce tehnici folositi. 

 

 

Poate fi folosit armat cu jig sau carlig offset, dar poate fi atasat si unui spinnerbait, de exemplu. In timpul recuperarii ofera destul de multe vibratii, iar cei doi clesti au si ei partea lor de atractie. Intreaga naluca este impregnata cu un atractant - Gambler Bite, despre care cei de la Gambler spun ca naluca este retinuta mai mult in gura rapitorului. 

 

 

Acest model vine in trei dimensiuni - 7.62 (9 bucati/plic), 10.7 (8 bucati/plic) si 12.7 cm (5 bucati/plic), intr-o gama diversa de culori dintre care cateva modele au culori diferite pe fata si pe burta. Este un produs Made in USA ceea ce ii da un plus la capitolul calitate si o garantie a calitatii materialelor folosite. 

 

 

Pentru achizitia Gambler Flappy Daddy va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Gambler AICI