Fox Rage Slick Shad – bun la toate

Fox Rage Slick Shad – bun la toate

 

Fox Rage Slick Shad este un produs nou a companiei Fox si face parte din categoria naluci bune la toate. Mai exact, potrivit pentru a fi pescuit cu mai multe tehnici si la o diversitate mare de rapitori. Datorita profilului ingust si rotund, Slick Shad taie apa perfect si are o miscare realista. Mai mult, forma ii permite sa fie pescuit si pe verticala. Pe deasupra, are o coada de shad, care, normal, produce vibratii in apa.

Este fabricat dintr-un plastic moale, care spre coada devine si mai moale, ceea ce face ca ultima parte a corpului, inclusiv coada, sa fie extrem de flexibila si sa aiba o miscare ampla in timpul recuperarii chiar si la o viteza mica. Fox a dotat naluca cu ochi 3D (pe care sunt imprimate logo-ul Fox), iar pe abdomen naluca are si o inotatoare anala. 

 

 

 

Slick Shad a fost construit pentru a fi folosit cu jig, dar are si lacase pentru a fi pescuit cu montura Texas. Este o naluca versatila ce se preteaza foarte bine pescuitului la salau biban si chiar stiuca si datorita faptului ca este construita in trei dimensiuni - 9, 11 si 13 cm. Fiecare dimensiune vine in sapte culori (atat naturale, cat si translucide) si mai trebuie sa stiti ca Slick Shad nu se vinde la pachet, ci la bucata. 

 

 

Pentru achizitia Fox Rage Slick Shad va recomandam sa incercati AICI

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Fox Rage AICI