Fox Rage Pro Grub – 3D cu coada mare

Fox Rage Pro Grub – 3D cu coada mare

 

Dupa deja cunoscutul Pro Shad, Fox Rage a pus recent in vanzare un nou model de plastic numit Pro Grub, o alta naluca creata pentru a atrage rapitorii de diferite dimensiuni. Ca toate produsele de calitate, acest grub este realizat dintr-un plastic moale, pentru a avea o miscare supla prin apa, dar destul de rezistent la atacurile rapitorilor.

 

 

Daca din punct de vedere al formei, Pro Grub este ceva clasic, designul si constructia lui aduc ceva in plus. Intreg corpul, in forma de shad, ofera detalii 3D (inclusiv ochii pe care a fost imprimat logo Fox Rage), totul fiind extrem de bine realizat (striatiile ies in evidenta si produc evidente vibratii in apa). Coada supradimensionata amplifica miscarile nalucii si, alaturi de corp, creeaza vibratii puternice in apa. Acestea ofera grubului o atractie indiferent de cum este recuperat (liniar sau in dinti de fierastrau) asa ca, Pro Shad merita incercat si in apele noastre incepand din aceasta toamna. 

 

 

Fox Rage a produs acest nou model in trei dimensiuni - 8, 12 si 16 cm, dar doar in sase culori. Insa, sunt combinatiile de culori care se preteaza, in primul rand, pescuitului la stiuca si salau, dar poate fi incercat si la biban sau somn.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Fox Rage AICI