Duo Tetrajig – un hibrid eficient pentru adancime

Duo Tetrajig – un hibrid eficient pentru adancime

 

Din gama Tetraworks a celor de la Duo International puteti nota si un model care a fost conceput special pentru pescuitul marin, dar care poate fi folosit fara probleme si in apele dulci. Se numeste Tetrajig si este o naluca hibrid, perfecta pentru pescuitul la adancimi mari.

Este o combinatie intre un vobler si un un pilker, de tip micro, are un corp compact si aplatizat, rezistent la apa sarata, dar si la muscaturile rapitorilor. Are o constructie minimalista, ochi 3D si este echipat cu un carlig fara spin in partea din fata si o ancora in partea din spate. Pe carligul din fata este atasat un skirt colorat cu glitter, care nu are rolul de a acoperi carligul, ci de a fi un punct de atractie. 

 

 

 

 

Forma aerodinamica ii permite sa fie aruncat la distanta, acopera o zona mare de apa, dar si sa se scufunde destul de liniar pe verticala. Tetrajig este o naluca care se preteaza la jiggingul pe verticala, cu diferite tehnici de recuperare la viteze diferite, iar producatorul recomanda a fi pescuita cu dese stopuri din varful lansetei. De asemenea, pe langa pescuitul la adancimi mari, ea poate fi folosita si la pescuitul intre ape unde este la fel de eficienta. 

Pentru pescuitul in apele noastre, Tetrajig are ca adresabilitate bibanul si salaul in lacurile de acumulare, sau in zonele de lac de ses cu adancimi mai mari, dar merita a fi incercat si la pescuitul pastravului pe lac. 

 

 

Duo Tetraworks Tetrajig este construit in patru dimensiuni diferite, cu gramaje diferite si intr-o paleta de culori nu foarte larga, dar care se preteaza pentru a fi vizibile la adancimi mari. Mai mult, unele modele au o pelicula cu vopsea glow, ceea ce le face si mai vizibile sub pelicula apei.  

Caracteristici tehnice:

Lungime 32 mm, 3 grame, carlig fata numarul 7, ancora spate numarul 14
Lungime 37 mm, 5 grame, carlig fata numarul 7, ancora spate numarul 14
Lungime 41 mm, 7 grame, carlig fata numarul 11, ancora spate numarul 14
Lungime 46 mm, 10 grame, carlig fata numarul 11, ancora spate numarul 14

 

 

Pentru achizitia Duo Tetraworks Tetrajig va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI