Duo Tetra Works Tetrajig – acum si pentru un pescuit de finete

Duo Tetra Works Tetrajig – acum si pentru un pescuit de finete

 

Nalucile din gama Tetra Works, numite Tetrajig, sunt deja celebre in pescuitul marin, fiind de altfel printre preferatele pescarilor de apa sarata. Atunci cand au fost concepute, cei de la Duo au luat in calcul doar gramajele mari insa, in ultima perioada, au completat seria cu gramaje mai mici, care pot fi de folos celor care au de gand sa foloseasca aceasta naluca si-n apele dulci, in lacurile de acumulare sau in orice lac cu adancimi mai mari. 

 


Tetrajig este cumva o naluca hibrid, ceva intre vobler, pilker si cicada, are un corp compact si aplatizat, vopseaua folosita fiind rezistenta la apa sarata. Are o constructie minimalista, ochi 3D si este echipat cu un carlig fara spin in partea din fata si o ancora in partea din spate. Pe carligul din fata este atasat un skirt colorat cu glitter, care nu are rolul de a acoperi carligul, ci de a crea o atractie in plus.


Forma aerodinamica ii permite sa fie aruncat la distanta, acopera o zona mare de apa, dar si sa se scufunde destul de liniar pe verticala. Tetrajig este o naluca care se preteaza la jigging-ul pe verticala, cu diferite tehnici de recuperare la viteze diferite, iar producatorul recomanda a fi pescuita cu dese stopuri din varful lansetei. De asemenea, pe langa pescuitul la adancimi mari, ea poate fi folosita si la pescuitul intre ape, unde este la fel de eficienta. 

 

Pentru pescuitul in apele noastre, Tetrajig are ca adresabilitate bibanul si salaul in lacurile de acumulare sau in zonele de lac de ses cu adancimi mai mari, dar merita a fi incercat si la pescuitul pastravului pe lac. Naluca poate fi pescuita cu rezultate atat din barca, cat si de pe mal.

Duo Tetraworks Tetrajig este construit in diverse gramaje, ultimele scoase pe piata fiind rezervate unui pescuit de finete, pentru echipamente light si ultra light. Acum aveti posibilitatea sa pescuiti cu gramaje de finete - 1 gram (2,3 cm), 1,5 grame (2,5 cm) si 3 grame (3,2 cm). Toate aceste variante sunt oferite intr-o paleta de culori nu foarte larga, dar care sunt vizibile la adancimi mari. 

 

Pentru achizitia Duo Tetraworks Tetrajig va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI