Duo Spearhead Ryuki Quattro 70s – un Quattro de poveste

Duo Spearhead Ryuki Quattro 70s – un Quattro de poveste

 

Inca de a cand a aparut, gama Spearhead Ryuki a celor de la Duo International a fost una care a atras imediat atentia fiind pe atunci o naluca revolutionara si una dintre cele mai prinzatoare pentru pescuitul pastravului si nu numai. De curand a aparut un nou membru, care si el este unul cu adevarat de luat in seama si care este o alta naluca revolutionara in domeniu - Spearhead Ryuki Quattro 70s.

 

 

Spearhead Ryuki Quattro 70s este un vobler articulat de tip sinking, cu trei articulatii si corpul impartit in patru. A fost conceput in asa fel incat ultimele trei parti ale corpului sa aiba o miscare precum a unui sarpe, dar foarte fina si extrem de atractiva. Este realizat dintr-un plastic de tip ABS de ultima generatie, cele patru corpuri fiind legate intre ele cu un angrenaj de sarma foarte rezistenta. In interiorul primelor doua corpuri sunt incluse doua greutati fixe, care ajuta la o castabilitate maxima. 

 

 

Din toate punctele de vedere, Spearhead Ryuki Quattro 70s are tot ce trebuie pentru un vobler premium. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, iar partea vizuala este impecabila. Fiind pictate manual, cu multiple straturi, printr-o tehnologie proprie, voblerele Duo ies imediat in evidenta si ofera sub pelicula apei o atractie in plus fata de alte naluci. Este dedicat in special pescuitului la pastrav, dar poate fi folosit si la pescuitul altor specii de rapitori. Poate fi pescuit la diverse viteze de recuperare, cu diverse tehnici si de fiecare data, naluca isi va face datoria.  

 


Spearhead Ryuki Quattro are lungimea de 7cm, cantareste 5,7 grame si coboara pana la 0.8 metri. Este echipat cu doua ancore numarul 10, totul fiind fabricat in Japonia. 

 

 

Pentru achizitia Duo Spearhead Ryuki Quattro 70S va recomandam sa incercati AICI 


Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI