Duo Realis Spin –  ultima “jucarie” a japonezilor

Duo Realis Spin – ultima “jucarie” a japonezilor

 

Noutatiile de la Duo continua pe banda rulanta si Realis Spin este una dintre nalucile care au atras atentia imediat dupa ce a fost anuntata. Practic, Realis Spin este in acest moment valabila doar pentru teritoriul japonez urmand ca in scurt timp sa fie de gasit si la nivel mondial.
Realis Spin este un hibrid Made in Japan, un spintail de ultima generatie cu un corp compact, realizat dintr-un material solid ce are o coada cu o rotatie precum o elice cu trei pale, care creeaza vibratii puternice in apa si care in acelasi timp, pana la o anumita adancime, reflecta un semnal luminos. Sistemul de prindere este asemanator cu cel al unei rotative. Poate fi recuperat atat liniar, cat si in dinti de fierastrau, iar in timpul recuperarii Realis Spin dizloca o cantitate de apa suficienta sa atraga imediat pradatorii. 

 

 

Vine in dimensiunea de 35 mm cu doua greutati - 5 si 7 grame din care varianta de 5 grame este in vanzare din luna iunie, iar cea de 7 grame va fi pusa in vanzare in luna iulie. Beneficiaza de doua ancore numarul 14 si este realizata intr-o gama de 12 combinatii de culori.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo International AICI