Duo Realis Rozante 77SP – un jerkbait pentru pesti mofturosi

Duo Realis Rozante 77SP – un jerkbait pentru pesti mofturosi

 

Lista voblerelor din palmaresul Duo International este asa de lunga incat nici nu stii ce alegeri sa mai faci. Totusi, merita incercat si primul model al brand-ului Realis din seria Grade-A si anume, Rozante, varianta 77SP.

Conceput in Japonia, Rozante are toate caracteristicile unui vobler de top, ce iese in evidenta, in primul rand, printr-un lest asistat magnetic, sistem ce asigura aruncari la distanta perfecte, indiferent de viteza si directia vantului. De asemenea, acest sistem ajuta naluca sa aiba o miscare agresiva in apa, cu batai scurte pe laterale.

 

 

Rozante 77SP este un jerkbait ce poate fi folosit pe tot parcursul anului la pescuitul rapitorilor si este de luat in calcul in perioada in care pestii sunt sub presiune sau sunt mofturosi. Se poate pescui cu diferite tehnici, la diferite viteze de recuperare, dar cel mai indicat e sa jercuiti naluca din varful lansetei. Rozante este o naluca versatila ce poate fi folosita in toate situatiile posibile si se adreseaza cam tuturor rapitorilor.  

 

 

Rozante 77SP are dimensiunea de 77mm, cantareste 8,4 grame, este de tip suspending, evolutia lui fiind intre 0.7 si 0.9 metri. Forma corpului este alungita, un pic "umflata" pe laterale, dar proportiile sunt impecabile. Beneficiaza de o barbeta de calitate, de ochi 3D si este armata cu doua ancore japoneze numarul 8. Greutatea fixa este plasata in partea din fata, iar lestarea este asezata in partea de mijloc, unde bila are o camera ce ii permite sa se miste in voie. Folosirea tehnicilor de jerking sau twitching scot tot ce e mai bun din Rozante, care in timpul pauzelor, ramane suspendat in coloana de apa.

 

 

Voblerul este realizat intr-o gama variata de culori, combinatiile de culori sunt de asemenea superbe, totul fiind pictat manual. Este un produs Made in Japan, asa ca posesorii lui au parte de de toate calitatiile posibile. Mai mult, cei de la Duo International au realizat si o varianta limitata a nalucii, pentru pescarii marini, nalucile avand un plus la calitatea culorilor si a stratului protector. 

 



Pentru achizitia Duo Realis Rozante 77SP va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI