Duo Realis Microdon 88S – 4 in 1 pentru miscare naturala

Duo Realis Microdon 88S – 4 in 1 pentru miscare naturala

 

Bazat pe conceptul revolutionarului Spearhead Ryuki Quattro 70s, noul model propus de catre compania japoneza Duo in 2021 se numeste Realis Microdon 88S. Este un alt vobler articulat, destinat nu pescuitului la pastrav precum Quattro, ci unei categorii mai largi de rapitori. 

 

Realis Microdon 88S a fost conceput pentru pescuitul marin, dar, ca-n multe alte cazuri, este potrivit si pentru pescuitul in ape dulci. Este un vobler de tip sinking, dar se scufunda ceva mai lent, este fabricat din ultima generatie de plastic ABS si este unul articulat, compus din patru corpuri legate intre ele cu un mecanism de sarma foarte rezistent. Nu are barbeta, pentru a mentine naluca intr-o pozitie orizontala, iar centrul de greutate este fixat in partea din fata cu ajutorul unei bile din tungsten (bila este fixa si nu are jocuri). 

 

Pozitionarea centrului de greutate in fata ofera o castabilitate maxima, iar cele patru corpuri ofera o miscare in forma de S, naturala, precum a unui peste ranit. Datorita corpului un pic aplatizat, naluca taie apa perfect si este una dintre acele naluci care sunt usor de manuit in timpul recuperarii. Face parte din categoria voblerelor care nu fac zgomot, designul este futurist, iar combinatiile de culori plus ochii 3D completeaza totul impecabil. Naluca poate fi recuperata atat liniar, cat si cu miscari sacadate din varful lansetei si, indiferent de cum recuperati, ea se comporta impecabil (materialul video de prezentare este edificator). 

 

Realis Microdon 88S este realizat doar in dimensiunea de 88mm, cantareste 5.9 grame si este armat cu doua ancore numarul 8, legate pe doua inele despicate numarul 2, totul fiind realizat in Japonia.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI