Duo Realis Koshinmushi si Dekashinmushi – doua noi insecte tari

Duo Realis Koshinmushi si Dekashinmushi – doua noi insecte tari

 

Dupa succesul cu modelul Shinamushi, care ani de zile a fost una dintre insectele de tip cicada favorite ale pescarilor de rapitori, compania japoneza Duo International propune pentru 2018 alte doua modele din aceiasi categorie - Koshinmushi si Dekashinmushi, care in acest moment sunt in faza de prototip.

 

 

Ambele sunt construite pe baza lui Shinamushi, dar au dimensiuni diferite. Pentru situatiile cand aveti nevoie de un vobler insecta mic, Koshinmushi este alegerea ideala. Are dimensiunea de 3 cm, greutatea de 3,1 grame si doua ancore marimea 12. Pentru situatiile cand rapitorii vor o momeala mai mare, Duo a realizat Dekashinmushi, ce are lungimea de 7,5 cm, o greutate de 5,7 grame si beneficiaza de doua ancore numarul 10.

 

 

Ambele modele au pene legate de ancora din spate si ambele pot fi desfacute pentru a li se schimba picioarele din silicon sau aripiile in functie de preferinte. Sunt modele floating, usor de manevrat pe apa si care beneficiaza de toate elemente pentru a intruchipa o insecta cazuta in apa. Datorita corpului, in timpul recuperarii produc un zgomot specific si vibratii fine.

 



Koshinmushi este prevazut sa apara in luna mai, iar Dekashinmushi in luna iunie 2018. Pe de alta parte, gama Shinamushi isi va imbogati anul acesta gama de culori cu cinci noi variante ce vor fi puse in vanzare incepand cu luna aprilie.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo International AICI