DUO Realis FangPop – un maestru de suprafata

DUO Realis FangPop – un maestru de suprafata

 

La inceput au fost modelele Fangbaits si Fang Ops, ce explorau apele adanci sau mai putin adanci, dar acum a venit momentul si pentru zona de suprafata. Japonezii de la Duo au realizat recent un popper cu multe calitati pe care l-au denumit simplu, FangPop.

Este un produs nou, realizat pentru a satisface si placerile pescarilor care au senzatii la pescuitul de suprafata mai ales celor care prefera stiuca in apele cu multa vegetatie. Duo FangPop este realizat din plastic ABS (rezistent la socuri si la impacturi de orice fel), iar in interior este armat cu o sarma puternica pentru o rezistenta sporita, fiind de altfel, singurul de acest fel din lume.

 

 

Un atuu pentru FangPop este gura concava de o marime considerabila, care, in timpul recuperarii, emite sunetul specific unui popper denumit simplu, pop. Mai mult, datorita dimensiunii gurii, FangPop dizloca o cantitate mai mare de apa si produce zgomote puternice la suprafata, exact cele de care rapitorii au nevoie pentru a fi atrasi imediat. Forma aerodinamica asigura o lansare precisa, iar in timpul recuperarii voblerul taie apa impecabil. Poate fi pescuit cu orice tehnica, dar producatorul recomanda, pentru ca FangPop sa aiba eficienta maxima, recuperare cu scurte pompaje sau in stilul "walk the dog". 

 

 

Duo FangPop este, normal, de tip floating (avand greutatea fixata), este realizat in dimensiunea de 105 mm, cantareste 24,5 grame si este armat cu doua ancore numarul 2. Gama de culori in care este scos pe piata are diversitate si, pe langa culorile realizate pentru pescuitul in ape dulci, Duo a realizat si un set de culori, intr-o editie limitata, pentru pescuitul marin. 

 

 

 

Pentru achizitia Duo FangPop va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI