DUO Realis Crank Mid Roller 40F – compact si plin de energie

DUO Realis Crank Mid Roller 40F – compact si plin de energie

 

Cu toate ca a fost scos pe piata in aprilie 2020, inca sunt destui prin Romania care nu au aflat de existenta sa. Si e bine sa stiti ca exista un asemenea crank, care deja a inceput sa prinda mult peste, iar posesorii lui sunt pe deplin multumiti.

Este vorba despre noul Realis Crank Mid Roller 40F, un vobler de tip crank, cu un corp compact, bombat in fata si alungit spre coada si destinat pescuitului in zona de aproape 2 metri de sub pelicula apei. Ca mai toate produsele japoneze, are un format bine definit, realizat impecabil pe structura plasticului de tip ABS si beneficiaza de toate detaliile unui vobler premium. Este realizat doar in lungimea de 40 mm, cantareste 5,3 grame si este armat cu doua ancore numarul opt, ambele puse pe inele despicate numarul 1. 

 

 

 

 

Pe langa calitatiile materialelor folosite si evolutia excelenta a sa sub apa, Duo Realis Crank Mid Roller 40F are doua greutati fixe, care ajuta atat la aruncarea sa la distante mari, cat si la miscari cu batai ceva mai ample din coada, foarte atractive pentru pestii rapitori. Tragand o linie, acest vobler de tip floating este excelent pentru pescuitul in intervalul 1,2 - 1,8 metri, avand de asemenea o adresabilitate pentru multi din rapitorii apelor noastre. 

Paleta de culori oferita pentru Duo Realis Crank Mid Roller 40F este ceea ce trebuie, totul fiind de altfel un produs realizat in Japonia. 

 

 

Pentru achizitia Duo Realis Crank Mid Roller 40F va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI