DUO REALIS BUZZBAIT – un topwater la superlativ

DUO REALIS BUZZBAIT – un topwater la superlativ

 

In categoria spinnerbaiturilor, Realis Buzzbait al japonezilor de la Duo International este naluca care nu trebuie sa lipseasca din trusa celor pasionati, mai ales, de pescuitul la stiuca. Acest model a fost conceput de catre unul din cei mai cunoscuti pescari japonezi, Hajime Murata, considerat un maestru al castingului.

 


Avand ca baza un spinnerbait clasic, Buzzbaitul a fost conceput de catre Hajime Murata in gama Realis M Line, una ce se bazeaza in general pe tehnologii avansate. Aceasta ultima creatie este una dedicata atat pescuitului in ape dulci, cat si sarate, vizeaza in principal bass-ul, dar la noi este ideala pentru pescuitul stiucii sau a bibanului.

Corpul este realizat dintr-un material dur, are rol de greutate (inclinata pe partea din spate), iar terminatia sa este un carlig japonez, extrem de ascutit. Skirtul este din silicon de buna calitate, este prins in partea de mijloc al corpului si acopera intreg carligul. Datorita pozitionarii balantei de greutate in spate, in timpul aruncarii naluca va avea o directie precisa si stabila, iar pe carlig se poate atasa de asemenea o naluca soft.

 


Sarma ce leaga corpul de paleta are diametrul de 1mm, este foarte rezistenta si, datorita unei usoare inclinari aproape de varful corpului, carligul este pozitionat in asa fel incat sa nu dea rateuri. Realis Buzzbait dispune de o singura elice, care furnizeaza zgomote puternice sub apa si este realizat in doua dimensiuni - 10,5 si 14 grame.

Fiecare dintre aceste modele beneficiaza de palete in trei tipuri de culori, auriu, argintiu si negru, culorile skirturilor fiind si ele diverse.
Acest Realis Buzzbait poate fi lansat la distante mari si este o naluca ce se preteaza excelent la pescuitul pe ape cu bradis fiind usor de pescuit prin recuperare la o viteza constanta. 

 

 

Pentru achizitia Duo Realis Buzzbait va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI