Duo International – noi modele si culori

Duo International – noi modele si culori

 

Duo International a avut mai mereu o inclinatie catre piata americana, iar cateva dintre produsele sale au fost bine primite mai ales de catre pescarii de bass. Recent, presedintele acestei celebre firme japoneze, Masahiro Adachi, care este in acelasi timp si designerul sef, a semnat un parteneriat cu cunoscutul pescar Aaron Martens, pentru producerea unor noi naluci, dar si imbunatatirea altora deja existente pe piata. Un astfel de model este Aaron Martens G87 Signatures, un cranckbait celebru in concursurile de bass. Astfel, pescarii vor avea acces acum la modelele G87 15A/20A, in trei variante noi de culori, care pana de curand erau folosite doar de catre Aaron. 

 

 

 

O alta naluca extrem de apreciata in America este Duo Spinbait spybait, un hardbait care se descurca excelent in apele limpezi chiar si in perioadele reci ale anului. Duo a completat gama de culori cu doua noi combinatii - Aqua Herring si Black Ayu, ambele perfecte pentru pescuitul in ape limpezi. 

 

 

Printre cele mai bine realizate cicade de pe piata mondiala se numara si DUO Realis Shinmushi, dar pentru ca pescarii americani au dorit ceva mai mare a fost realizata Dekashinmushi, dublu ca marime fata de Shinmushi, care acum a fost scoasa pe piata in alte cateva culori tentante. 

 

 

In acest moment, Duo International lucreaza la cateva prototipuri, variantele finale fiind prevazute a fi scoase pe piata in 2019 si anume o combinatie intre swimbait si broasca, dar si la o naluca de tip Alabama, care se va numi Alabama Sub, o naluca floating care va arata cu totul deosebit si chiar neobisnuit.

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI