DUO Crank Kabuki 48MR Bottom Rush – descurcaret printre obstacole

DUO Crank Kabuki 48MR Bottom Rush – descurcaret printre obstacole

 

Dupa succesul avut cu Realis Kabuki Shallow Runner, compania japoneza Duo International prezinta in 2021 un alt vobler de luat in seama - Kabuki 48MR Bottom Rush, un alt scufundator periculos, tinand cont ca este un vobler de tip floating.
Ca orice vobler realizat de Duo, si Kabuki 48MR este o mica opera de arta, o naluca lucrata perfect, cu un design atragator si cu o constructie ce ii poate oferi statutul de naluca de top in zona dintre ape. Corpul este realizat din plastic de tip ABS, este bombat si plat pe spate. Pe laterale si pe spate este brazdat de striatii fine, nu lipsesc operculii, ochii 3D, iar botul aduce intr-un fel cu un popper. Barbeta este solida, iar centrul de greutate din tungsten este fix. 

 

 

Conceptul este realizat de Toshinobu Sakai, un foarte apreciat pescar japonez, dar si unul dintre cei recunoscuti pentru partea de design, care a oferit pana acum lucruri deosebite unor naluci destinate pescuitului la rapitori. Kabuki 48MR este un crankbait impecabil, o naluca floating construita sa ajunga pana la 2 - 2,5 metri sub pelicula apei si sa fie atragator pentru biban, stiuca si chiar, salau. Ca de bass nu mai vorbim. Constructia barbetei si a intregului corp face ca aceasta naluca sa nu aiba probleme la intalnirea cu diverse obstacole submerse, pe care le ocoleste cu maiestrie si sa aiba o evolutie agresiva in timpul recuperarii. 

 

 

Kabuki 48MR are lungimea de 48mm, cantareste 10,5 grame si este echipat cu doua ancore teflonate, ambele marimea 6. Nu am inteles insa de ce pe ochetul barbetei nu este atasat un inel despicat, pecare Duo il recomanda insa pentru a fi folosit, inel ce ofera voblerului p miscare si mai naturala. Din punct de vedere coloristic, lucrurile stau asa cum trebuie, gama fiind destul de diverse, iar tehnica de vopsire si rezultatul final este ceva tipic pentru un produs Made in Japan. 

 

Pentru achizitia DUO Crank Kabuki 48MR Bottom Rush va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI