Duo Bay Ruf Manic Fish 99 – un vobler precum un periscop

Duo Bay Ruf Manic Fish 99 – un vobler precum un periscop

 

Pentru pescuitul marin, Duo ofera o varietate mare de modele, marimi etc. Insa, multe dintre ele sunt valabile si pentru pescuitul in apele dulci. Printre modelele care se preteaza si pentru apele noastre se numara si Bay Ruf Manic Fish 99.

Atentie! A nu se confunda cu Bay Ruf Manic. La inceput a fost Bay Ruf Manic, dar cei de la Duo au imbunatatit modelul si asa s-a ajuns la Bay Ruf Manic Fish. Spre deosebire de primul model, Bay Ruf Manic Fish este un pic mai "dolofan", dar atat incat el sa ramana totusi cu o silueta slim. Are o forma alungita, a prins o greutate ceva mai mare, care il ajuta mai mult la castabilitate, iar cu aceasta ocazie poate fi jucat ceva mai bine din lanseta. 

 

 

Bay Ruf Manic Fish are, spre deosebire de Manic, o bataie mai ampla pe laterale, ceea ce in anumite conditii poate fi un mai mare avantaj. Cu toate ca este o naluca sinking, Manic Fish se ridica la pelicula apei in timpul recuperarii, chiar are si o miscare precum un veritabil topwater. Este ideal sa o folositi in zonele unde vedeti bancuri de pesti la suprafata apei, iar in apele noastre se preteaza perfect pescuitului la avat, dar merita incercat si la stiuca.  

Este foarte usor de manevrat, se poate recupera simplu, cu o recuperare liniara, dar de fiecare data trebuie sa fiti mereu atenti unde este naluca localizata, pentru ca oricand puteti avea un atac surpriza.

 

 

Bay Ruf Manic Fish este construit din plastic de tip ABS, are toate ingredientele unei naluci premium, atat prin calitatea materialelor folosite, cat si prin design si modul in care este vopsita plus ochi 3D, operculi, striatii de tip solzi, totul lucrat cu finete. Bay Ruf Manic Fish 99 se bazeaza pe doua ancore japoneze marimea 6, cantareste 16.2 grame (cu greutatea incorporata fixa) si cu o evolutie intre 0 (pelicula apei) si 0,2 metri.

Gama de culori este sufient de mare sa acopere cam toate gusturile si cum acest model poate fi folosit atat in zonele marine, cat si in apele dulci, aveti parte de o naluca 2 in 1. 

 

 

Pentru achizitia Duo Bay Ruf Manic Fish 99 va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Duo AICI