Dragon Vario Spoon – o naluca hibrid pentru stiucile noastre

Dragon Vario Spoon – o naluca hibrid pentru stiucile noastre

 

In ultimii ani, au aparut tot felul de naluci care de care mai ingenioase. Suntem in perioada in care producatorii cauta solutii cu efect maxim si un exemplu este Vario Spoon a celor de la Dragon, naluca ce combina lookul unei linguri cu caracteristicile unui vobler. 

 

 

Dragon Vario Spoon este un hibrid, cu doua structuri distincte, dar cu un rezultat final ideal la pescuitul stiucii. Spre deosebire de alte linguri oscilante, Vario Spoon are corpul gros si are lestul in zona de mijloc. Mai mult, o parte a corpului este goala ceea ce faciliteaza o deplasare a nalucii in ape putin adanci. Pe partea interioara a corpului sunt scoase in evidenta cateva elemente in format 3D precum aripioara si operculul, dar si ochii. In interiorul oscilantei au fost introduse cateva bile, care in timpul recuperarii produc zgomot. 

 

 

Vario Spoon poate fi pescuita normal (atat cu viteza mare, cat si mica, inclusiv cu jerkuri), dar si la trolling. Dragon ofera garantie ca lingura se descurca impecabil la adancimea intre 0,61 si 3 metri, iar in varianta de trolling ea poate cadea in apa intre 3 si 5 metri (la o viteza a barcii de 2.5-3.5 km/h). De luat in seama este si distanta la care poate fi aruncata, unde producatorul estimeza a fi intre 50 si 60 metri. Conceptia Vario Spoon face ca naluca sa nu rasuceasca firul si sa nu sa se rasuceasca in jurul propriei axe.

Din punct de vedere coloristic, Vario Spoon este realizata in game de culori diferite, ce includ toate nuantele de baza pentru rapitorul numit stiuca. 

 

 

Alte detalii tehnice:

Lungime - 9 cm
Greutate - 25 grame
Ancora - 1
Marca ancora - VMC

Pentru achizitia Team Dragon Vario Spoon va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Team Dragon AICI