Dragon V Chucky Pro - modificari spre perfectiune

Dragon V Chucky Pro - modificari spre perfectiune

In domeniul nalucilor soft, fiecare companie care se respecta ofera periodic modele noi, cu tot felul de particularitati care de care mai ingenioase. Fie ca vorbim de constructie, materiale sau vopseluri, fiecare naluca poate fi lozul castigator.

In aceasta categorie intra si firma poloneza Team Dragon, care, recent, a dezvoltat gama de naluci V Chucky, foarte populara mai ales in randul pescarilor de stiuca si salau.  Cu aceasta ocazie, Team Dragon a imbunatatit vechiul model in zona de design, care vine acum si intr-o noua paleta de culori totul fiind de gasit acum sub denumirea - Dragon V Chucky PRO.

La nivel constructiv, modificarile nu sunt radicale, dar anumite striatii au fost scoase mai bine in evidenta, iar plasticul are acum cateva proprietati in plus ce-i ofera o mai mare durabilitate. In ce priveste gama de culori, V Chucky Pro ofera 22 de noi combinatii coloristice (pentru fiecare dimensiune in parte) testate cu succes in apele continentului european. Mai trebuie sa stiti ca tipul de vopsea folosit are o tenta metalica si este realizata cu tehnologia ClearThru3D TM, ce ofera o reflexie mai mare a luminii in apa, adica un stimul mai puternic pentru rapitori.

Ca si modelul V Chucky, varianta Pro are o cavitate interioara care ii ofera flotabilitate nalucii. Acest aspect este extrem de important in anumite situatii. De pilda, cand pestele se hraneste apatic, puteti 'juca' naluca pe loc mult mai eficient decat in cazul gumelor clasice. Este suficient sa ridicati discret varful lansetei si naluca va tremura la capatul firului.

De asemenea, cand pestii sunt intre ape si aveti nevoie de un timp mai indelungat de coborare a nalucii, puteti lesta o guma Dragon Chucky Pro cu un jig cat mai usor, sa lansati si sa asteptati atacul pe cadere. Coada supradimensionata emite vibratii puternice fara ca pescarul sa faca altceva dupa ce a lansat.

Si nu in ultimul rand, Chucky Pro este una dintre putinele naluci moi de pe piata care ofera posibilitatea pescarului sa introduca in interiorul ei atractantul dorit. Turnarea atractantului se face prin orificiul special din coada, procedura fiind foarte simpla, fara sa necesite seringa sau alt instrument. Atractantul odata introdus in corpul nalucii va fi eliberat in apa prin acelasi orificiu caudal.

Team Dragon ofera mai multe tipuri de atractant cu tehnologia X-Scent, ce au ca destinatie atragerea stiucii si bibanului.

Producatorul recomanda ca Dragon V Chucky Pro sa fie recuperat lent sau cu un jerking delicat dupa fiecare 2-3 metri pentru ca naluca sa functioneze la parametrul maxim. Daca mai luam in calcul ca ochiul tridimensional este realizat cu tehnologia LivEYETM atunci putem spune ca avem o naluca soft completa si pregatita pentru intalnirile cu pradatorii de dimensiuni mari si foarte mari tinand cont si de faptul ca intreaga gama vine in dimensiunile de 7, 5 cm, 8,5 cm, 10 cm, 12,5 cm si 15 cm.