Crazy Fish Nimble – Delicatesa rapitorilor

Crazy Fish Nimble – Delicatesa rapitorilor

 

Modelul Nimble realizat de catre firma Crazy Fish este o imitatie perfecta de rac, care se numara clar printre preferintele rapitorilor. Constructia acestui crustaceu soft este realizata dupa o tehnologie japoneza si este fabricat dintr-un plastic foarte moale. Forma este aplatizata, are striatii extrem de fine plus multe alte detalii, care scot in evidenta trasaturi dintre cele mai reale (clestii in primul rand).

 

 

Nimble se scufunda incet, iar in timpul recuperarii are o miscare naturala, clestii miscandu-se pe verticala, iar striatiile de pe corp produc vibratii in apa. Producatorul recomanda ca recuperarea sa fie liniara si lenta, cu stopari periodice pentru ca naluca sa aiba miscarea perfecta, dar are productivitate si la oricare alte viteze de recuperare in functie de specia vizata.

 


Nimble este impregnat cu aroma de calmar pentru o atractivitate sporita si este oferit in peste 30 de culori (unele dintre ele fiind cu potentiator UV pentru o vizibilitate mai mare in apa). Exista insa si varianta cu terminatia D, care ofera naluca in culori diferite pe spate si pe burta. Crazy Fish a produs gama Nimble in patru dimensiuni - 4, 6.5, 10 si 12.5 cm acoperind astfel toata plaja de dimensiuni pentru o diversitate mare de rapitori. Este ideal pentru biban si salau, dar poate fi o atractie si pentru stiuca sau somn.

 

 

Pe corpul nalucii se gaseste si un orificiu de prindere a jigului, dar notati ca Nimble poate fi pescuit si cu monturile Drop-Shot, Carolina sau Texas inclusiv cu offset. 

 

 

Alte detalii tehnice:

Dimensiune 4 cm - greutate - 1gram - 9 bucati/plic.
Dimensiune 6,5cm - greutate - 2,3 grame - 7 bucati/plic
Dimensiune 10 cm - greutate - 6,1 grame - 3 bucati/plic
Dimensiune 12,5cm - greutate - 12,2 grame - 3 bucati/plic

Pentru achizitia Crazy Fish Nimble va recomandam sa incercati AICI . Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Crazy Fish AICI