Campionatului National de Spinning de pe Mal – etapa 4 – Ciocanesti

Campionatului National de Spinning de pe Mal – etapa 4 – Ciocanesti

 

Etapa a 4-a a Campionatului National de Spinning de pe Mal a avut loc in localitatea Ciocanesti (judetul Suceava), pe râul Bistrita Aurie, in perioada 19-20 august 2017. Si trebuie spus de la inceput ca Bistrita Aurie este un rau cu un debit destul de mare in comparatie cu celelalte piste pe care se desfasoara etapele din CNSM. Organizatorul acestei etape (clubul TPC) a depus un efort considerabil pentru amenajarea pistei de concurs, munca apreciata la final de catre toti concurentii.

Vineri am incercat sa ne antrenam in susul raului cu cativa km, unde, spre surprinderea noastra, pestele chiar a raspuns destul de bine. Au fost prinsi astfel cativa indigeni destul de frumosi, undeva la 3-400 g. Dupa sedinta tehnica de vineri seara in care s-au tras grupele si sectoarele am plecat spre pensiune cu ganduri mari pentru prima zi de concurs, mai ales ca apa avea o culoare foarte ok.

 


Dis de dimineata, ajunsi pe sector, ne dam seama ca planurile de dinainte cu o zi nu mai aveau nicio legatura cu cele din ziua concursului. Apa crescuse peste noapte si era foarte murdara, maronie chiar. Incep prima mansa cu o gherla de toata frumusetea, care-mi taie elanul pentru prima zi, iar in urmatoarele doua manse punctez foarte slab la gumele de la Berkley Honey Worms natural, la apa foarte mica si jercuite extrem de incet. De abia in mansa a patra, cand apa a inceput sa se mai curete si sa mai scada, au inceput sa manance mai bine. Insa era deja prea tarziu si ma clasez in prima zi aproape de coada clasamentului.

 


Dezamagit si cu psihicul afectat grav in seara primei zile, pornesc a doua zi pe un alt sector, dar foarte relaxat, constient ca nu mai am sanse la primele locuri. Nu mai aveam nimic de pierdut. Incep pe rotative ARS, cu corp rosu si galben si in prima mansa prind 11 pastravi. O mansa total opusa fata de ziua precedenta unde incepusen cu 0 pesti. Prind si in celelalte manse la naluci precum rotativele Panther Martin, voblerele Duo Ryuki, nimfele de la Berkley, culoarea pink insa fusese prea tarziu. Am avut un handicap mare in prima zi de concurs astfel termin a patra etapa foarte dezamagit, fara sa intru in puncte.

 


Ca o concluzie a acestei etape, fara sa caut prea multe motive pentru rezultatul dezastruos, consider ca pentru mine, neadaptarea la conditiile impuse in prima zi, apa foarte murdara, au dus la acest rezultat. Tocmai de aceea ii felicit pe concurentii care au reusit acest lucru, la fel si pe premiantii si astept cu nerabdare etapa a 5-a, de la sfarsitul lui septembrie, de la Zetea, unde sper sa imi revin...Fire intinse !!!