BassBite Squarebill  – un crankbait pe cinste

BassBite Squarebill – un crankbait pe cinste

 

Pescuitul cu crankbait este mai mereu spectaculos, iar alegerea unei astfel de naluci de la Westin este de luat in calcul. Westin face de multi ani voblere de buna calitate si, chiar daca specialitatea danezilor este axata pe stiuca, modelul BassBite Squarebill este de pescuit la multe alte specii de rapitori. 

 

Pentru inceput retineti ca Bassbite Squarebill este o naluca floating, ce coboara sub pelicula apei intre 1 si 2 metri. Apoi, notati ca acest crankbait este realizat dintr-un plastic de tip ABS de provenienta japoneza si are un corp bombat si alungit in partea din spate. Totul este compact si bine proportionat, inclusiv barbeta, care este solida si pe care este fixat inelul despicat pentru atasarea firului.

Bassbite Squarebill are o bataie agresiva, care ramane constanta indiferent daca recuperati incet sau cu viteza, ceea ce face ca naluca sa fie excelenta si in apele reci, unde o recuperare lenta este indicata (iarna sau inceputul primaverii). Bilele din corpul voblerului produc un zgomot destul de puternic, de joasa frecventa. Chiar daca a fost conceput in special pentru piata americana, normal, pentru pescarii de bass, naluca se adreseaza multor altor specii precum stiuca, salau si biban, indiferent daca substratul este plat sau plin de structuri. 

 

 

Bassbite Squarebill are ochi realisti, este armat cu doua ancore japoneze, iar intregul produs nu contine plumb, ceea ce a devenit obligatoriu in multe tari, unde ecologii impun aceste restrictii.

 

 

Din punct de vedere grafic, este la acelasi nivel cu produsele japoneze, unul de top, naluca fiind pictata manual intr-o gama destul de mare de culori si care ofera un aspect 3D. Acest model vine in doua dimensiuni - 6 cm (13 grame) si 7 cm (16 grame) ambele in aceiasi gama de culori. 

 

Pentru achizitia Westin Bassbite Squarebill va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Westin AICI