Awaruna Evo – un nou model 2020

Awaruna Evo – un nou model 2020

 

De multi ani, modelul Awaruna produs de catre Pontoon21 este unul dintre cele mai apreciate plastice la nivel mondial. Cel putin in Europa, Awaruna are multi adepti, care acum au motive de bucurie, pentru ca aceasta naluca a primit in 2020 niste imbunatatiri si a avoluat in ceea ce se numeste modelul Evo.

Awaruna Evo a ramas, normal, in forma de swimbait si beneficiaza in continuare, precum modelul Awaruna, de corpul construit dintr-un plastic moale, dar destul de rezistent in cele din urma, datorita compozitiei Gumexim (amestec de plastice diverse), care mentine calitatea plasticului pe o perioada mai indelungata. Pe de alta parte, combinatia pigmentilor cu glitter (Rincoal), este o alta caracteristica importanta a modelui, care ofera un look realistic si o varietate mare de combinatii interesante. Nu lipseste nici compozitia SFT, ce contine o varietate de arome, care raman atractive in ape cu diferite temperaturi, intre 5 si 25º C. 

 

Awaruna Evo aduce o modificare in ce priveste constructia, in partea din fata cu un contur ceva mai ondulat, in rest, are aceleasi caracteristici clasice - corp aerodinamic, blindat de striatii pronuntate pe burta si striatii fine pe spate, care creaza turbulente puternice in apa plus o coada de tip paleta, supradimensionata, care se misca agresiv pe orizontala, directia stanga - dreapta. 

 

Awaruna Evo a fost creata pentru a fi pescuita cu diferite monturi astfel, nu lipseste fanta pentru carligele offset, dar naluca poate fi pescuita si cu monturile Drop-shot, Carolina, Wacky, Texas sau cu jig normal, destinatia ei fiind in special pentru salau si stiuca. Este construita in diferite marimi, 9 cm (4,7 grame), 10 cm (7,1 grame), 11,4 cm (8 grame) si 13 cm (14 grame) si este prezentata intr-o varietate mare de culori si combinatii diverse de doua si trei culori.

 


In ce priveste cantitatea/plic, Awaruna Evo se vinde astfel - variantele de 9 si 10 cm (5 bucati/plic), varianta de 11.4 cm (4 bucati/plic), iar cea de 13cm (3 bucati/plic). 

 


Pentru achizitia Pontoon21 Awaruna Evo va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Pontoon21 AICI