Abu Garcia Svartzonker McPrey – un shad pentru rapitori ceva mai mari

Abu Garcia Svartzonker McPrey – un shad pentru rapitori ceva mai mari

 

Mulinetele si lansetele Abu Garcia sunt cunoscute de zeci de ani, dar putini stiu ca aceasta celebra companie suedeza ofera si naluci soft, iar McPrey este unul dintre modele care merita avute in atentie. 

Svartzonker McPrey a fost concepută de catre deja celebrul pescar suedez Claes Claesson, cunoscut si drept Svartzonker si are ca adresabilitate salaul, stiuca, dar si bibanul de dimensiuni mari. Este un shad universal, realizat dintr-un plastic moale la care au fost adaugati ftalati, plastifianti care au rolul de a mari flexibilitatea, transparenta si durabilitatea nalucii.  

 

Corpul are un format un pic atipic in sensul ca, are un format aplatizat, in genul voblerelor de stiuca tipice pentru Abu Garcia, iar partea superioara, cat si cea inferioara au un format plat, in rest, totul este bine proportionat si finalizat cu o coada supradimensionata.

Producatorul afirma ca aceasta naluca poate fi pescuita pe fundul apei la salau sau ceva mai la suprafata la stiuca si de fiecare data efectul va fi pozitiv in urma batailor pe laterale ale nalucii, care au o atractie evidenta. Naluca are ochi realisti, este realizat doar in dimensiunea de 12 cm, cu o greutate de 11,5 grame si vine la pachet cu patru bucati, fie de aceiasi culoare sau in culori diferite, toate colorate cu pigmenți de inalta calitate rezistenti la expunere indelungata la lumina solara, multe dintre ele impregnate cu glitter. 

 

 

 

Cum suedezii au testat Svartzonker McPrey in apele lor pline de stiuci si bibani de dimensiuni considerabile, este clar ca eficacitatea a fost lamurita asa ca nu mai ramane decat sa o testati si voi in apele noastre. 

 

Pentru achizitia Abu Garcia Svartzonker McPrey va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Abu Garcia AICI