Abu Garcia McJerk – pentru stiuci speciale

Abu Garcia McJerk – pentru stiuci speciale

 

Abu Garcia este o firma suedeza de calibru, un nume legendar in materie de mulinete si lansete, dar nici nalucile sale nu sunt de nebagat in seama. Cum in zona scandinava stiucile au dimensiuni considerabile, designerul Claes "Svartzonker" Claesson a realizat de-a lungul anilor o serie de modele perfecte pentru stiuca, iar cel numit Svartzonker McJerk, care in 2019 a fost restilizat, arata acum impecabil. 

 

 

Este un jerkbait tipic pentru pescuitul stiucii, cu un design simplu, confectionat dintr-un plastic dur si rezistent si armat cu doua ancore. Este realizat in doua variante, 12 cm (70g) si 15 cm (100g), ambele fiind de tip sinking, dar cu o viteza de scufundare mai inceata (coboara pana la maxim 2 metri).

Svartzonker McJerk este o naluca usor de pescuit. Se poate pescui cu o viteza de recuperare mai mare mare si jercuit, timp in care naluca se misca in zig-zag, dar are aceiasi atractie fata de pradatori si daca o pescuiti cu o viteza mai mica si cu stopari periodice, unde in timpul recuperarii ea se misca in forma literei S. Mai mult, in timpul recuperarii produce un zgomot puternic sub apa, datorita bilelor interioare 

 

 

Pe langa rezistenta oferita de corp si componente, acest model este realizat si cu multa grija din punct de vedere vizual, pentru ca suedezii i-au apicat ochi 3D, combinatiile de culori tipice pentru gusturile stiucii, dar si o calitate a vopsirii ce rezista in timp. Fiecare dintre cele doua variante vine in opt variante de culori, produsul fiind de gasit intr-un singur exemplar per pachet. 

 

 

Sunt multe modele de astfel de naluci pe piata, fiecare cu particularitatile lor, dar Svartzonker Mc Jerk are un mic avantaj, pentru ca a fost conceput intr-o zona unde pescuitul stiucilor este la ordinea zilei, iar la nivel mondial, suedezii stiu exact cum sa puna problema. 

 

 

Pentru achizitia Abu Garcia Svartzonker McJerk va recomandam sa incercati AICI 

Magazinul Big Fish este distribuitor oficial in Romania pentru produsele Abu Garcia AICI